Iedere oproep telt
  • Op zoek naar een manier om uw operationele kosten te verminderen door middel van flexibele, HQ-Communicatie? Wil u technologie die door verhoging van het rendement uw investering kan terugverdienen?
  • Speciaal ontworpen voor kleine en middelgrote bedrijven die willen profiteren van de reputatie van Panasonic . Een reputatie om voor kwaliteit technologie, zonder een enorm budget nodig te hebben.
de KX-NS700 hybride centrale
    Eenvoudig te installeren en te onderhouden is dit een kosteneffectieve legacy-en IP-communicatie-systeem voor bedrijven met maximaal 250 gebruikers in een enkele site. Deze kan flexibel geconfigureerd en uitgebreid worden.

Specificaties
    De KX-NS1000 is gebaseerd op de IP- en SIP-protocollen, is uitermate flexibel en kan worden geïntegreerd in uw huidige infrastructuur. Dankzij de modulaire architectuur kan het systeem worden afgestemd op uw behoeften – of het nu gaat om een klein tweepersoonskantoor of een grote onderneming met verschillende vestigingen.Het systeem ondersteunt ook een combinatie van ISDN, analoog en IP-technologie, alsmede systemen die volledig zijn gebaseerd op de IP-technologie. Bovendien kunnen smartphones en tabletcomputers naadloos worden geïntegreerd, waardoor u kunt profiteren van de voordelen van het werken op eigen apparatuur. Daarnaast kunnen gebruikers van andere Panasonic telefooncentrales op eenvoudige wijze migreren naar een IP-systeem, door verbinding te maken met een KX-NS1000-server. Eerdere systemen kunnen ook worden uitgebreid met een gedeeltelijke migratie, afhankelijk van het beschikbare budget. U kunt uw systeem probleemloos integreren met de KX-NS1000, op basis van uw specifieke behoeften of budget, omdat de KX-NS1000 geschikt is voor alle soorten bedrijven en sectoren, zoals verkoop, klantenservice, horeca, gezondheidszorg en telewerkers.De KX-NS1000 biedt een innovatieve Unified Collaboration & Communication-omgeving, inclusief desktophulpmiddelen, voicemail en een interactief Voice Response (IVR). Volledig transparante netwerkvoorzieningen, eersteklas spraakkwaliteit in HD-audio en snelle capaciteitsuitbreidingen, maken de KX-NS1000 de meest complete Panasonic-oplossing tot nu toe.Als kerncomponent van een krachtige VoIP-oplossing vormt de KX-NS1000 een veilige investering, die optimale betrouwbaarheid en flexibiliteit biedt.