M-Powerment biedt een digitaal camerasysteem dat zorgt voor een optimale beveiliging van uw bedrijf, winkelpand, parkeergarage, ...

Door gebruik te maken van multifunctionele intelligente opnametoestellen zijn we in staat om IP camera's van verschillende merken in één systeem onder te brengen.

Ons Surveillance Station biedt de flexibiliteit van 3 oplossingen voor liveweergave (webbrowser, Videostation en mobiel apparaat) Vind gewoon de oplossing die het best past bij uw behoeften of gebruik de 3 oplossingen onderling om uw controle te maximaliseren. Surveillance Station biedt volledige ondersteuning om uw liveweergave ervaring rijker te maken, ook in een MAC (Safari) omgeving. Voor gebruikers met verschillende voorkeuren en behoeften, worden voortaan ook Firefox en Google Chrome officieel ondersteund.

Ook voor de opname van de beelden zijn er verschillende oplossingen;

 
 
Continu opnemen. De camera zal onafgebroken opnemen tot het opnameschema is afgelopen of er onvoldoende geheugen is, ongeacht welke gebeurtenistriggers of systeeminputs zich hebben voorgedaan.

Opname met bewegingsdetectie. De opname zal beginnen wanneer de camera of Surveillance Station beweging detecteert buiten de drempelinstelling. De mate van intelligentie in deze opnamemodus wordt bepaald door hoe goed het drempelgebied en gevoeligheid werden ingesteld. Enkel verdachte bewegingen worden opgenomen en verspilling wordt vermeden door onnodige opnames te elimineren.

Alarmopnamemodus. Wanneer de camera is uitgerust met een digitale invoerpin, kan deze informatie door Surveillance Station worden gelezen om de volgende opnametrigger aan te maken. De camera zal om die reden enkel opnemen wanneer een extern apparaat (bv. deur) een of andere alarmgebeurtenis detecteert en de cameraopname inschakelt.

Een combinatie van deze opnameinstellingen is ook mogelijk en dit met verschillende tijdschema's.

Uw camerasysteem onderweg raadplegen kan natuurlijk ook.

Via de (gratis) mobiele telefoontoepassing, kunnen gebruikers hun IP-camera’s in liveweergave bekijken op hun iPhone, iPod touch of Android telefoons. U kunt ook momentopnames in liveweergave nemen en die opslaan op het geheugen van uw telefoontoestel of geheugenkaart.